Tuo sivupalkin kerran vikossa punnitustulokset ei kerro ihan koko totuutta, jotenkin kummasti sunnuntai on usein se viikon painavin päivä. :D Mietin jos poistan koko taulukon. Olisi pitänyt valita joku muu punnituspäiväksi. Tai eipä siihen jouluun ole enää kauaa, niin jatkaa nyt tuolla kaavalla ja joulun jälkeen keksii jotain fiksumpaa.

Nooh, kuten näkyy niin en ole jaksanut miettiä syömisiä. Iski flunssa muutama päivä sitten ja toisin kuin muilla, mulla ruokahalu vaan kasvaa flunssassa. Väliin jo naurattanut; syön isompia annoksia ja useammin kuin normaalisti. En ole jaksanut miettiä niin tarkkaan, mutta villi veikkaus että olen saattanut syödä jopa kaksi kertaa sen mitä yleensä. Eilinen oli tosin jo melko normaali päivä. Ihme ettei paino noussut tuota enempää. Flunssa ei kuitenkaan enää vaivaa juuri ollenkaan, joten jos mä selvisin siitä muutamassa päivässä, niin eipä haittaa yhtään pieni painonnousu. Jospa ensi kerralla saisi miinuksia tuonne sivupalkin taulukkoon. :D

 

Kehittelen tässä samalla "Kesäkuntoon 2011"-prokkista. Mun teoria on, että kun tarpeeksi jotain miettii, niin sen sisäistää jo puoliksi siinä samalla ja on sitten helpompi siirtää asiat käytäntöön. Ehkei se uiminen ollutkaan NIIN tylsää, ettei sitä voisi tehdä vaikkapa kerran viikossa? Se on niin tehokasta, että ehkä pieni tylsyys sallitaan. No, tämä on vasta mietintää..