Aika surkeaa tämä painon pudotus, hurjat 0,4kg viime viikosta. Paino kävi matalampana alkuviikosta ja sen vuoksi ehdin jo toivoa isompaa pudotusta. Mutta ei väkisin, en olisi halunnutkaan! (Olisinpas..)

Aamuisin tahtoo olla pientä uskonpuutetta ilmassa, eilen aamulenkille lähtö oli melkoista taistelua mukavuudenhalua vastaan. Miksi ei jatkaisi unia lämpimän peiton alla, kun ulos pakkaseen lähteminen ei näytä mitään vaikuttavan? Tänään teen vielä lihastreenin ja sitten tulee muutaman päivän tauko liikunnasta, lähdetään miehen kanssa pidennetylle viikonloppureissulle. Lähtö huomenna perjantaina "ennen sian pieremää" ja takaisin maanantaina illasta. Eiköhän sen jälkeen taas treenaaminen maistu, kun vähän lomailee. Syömisistä yritän pitää kiinni niin tiukkaan kuin mahdollista. Joudun todennäköisesti vähän soveltamaan, mutta olen kyllä asennoitunut popsimaan vaikka kylmää kanaa jos tarve vaatii. Tuota ruokavaliota vastaan mulla ei ole mitään, aamulenkit on ehkä se eniten rassaavin asia, olen muutenkin aamuisin kiukkuinen. Hyvin se kiukku kyllä laantuu kun pakkasessa tunnin reippailee. ;) Plus mulla on toisessa jalassa joku vika, varmaan nurjahtanut ulkona liukastellessa. Siihen sattuu jos kävelee vauhdikkaammin, ei muuten, eli ehkä ihan hyvä että saa sekin vähän lepoa.

Pudotus ei ole niin iso kuin toivoin, GFG:n aikana on lähtenyt 1,2kg. Lohduttavaa toki että tuo on ihan sitä läskiä, eikä pelkkää nestettä. Toivoin pudottavani 3kg tuon aikana ja onhan se toki edelleen mahdollista. Eli homma jatkuu sinnillä loppuun asti!

Tuolta reissusta palatessa onkin melkein viimeinen viikko alkamassa! :)