Kolme viikkoa täynnä GFG:tä, eli viikko jäljellä. Nyt on ollut vähän motivaatio hukuksissa. Paino ei juuri muutu, mitoissa muutos on säälittävät pari senttiä ja suklaalevy kummittelee jääkaapissa.

Varsinaisesti en ole sortunut. Ihan millilleen en ole noudattanut ruokavaliota, mutta ne on olleet harkittuja muutoksia olosuhteiden pakosta. Olen siis kuitenkin pystynyt valitsemaan ruokavalion kannalta parhaimman vaihtoehdon, vaikka maanantainakin se tarkoitti jäisten kasvisten nakertelua autossa. Olivat muuten pahoja.

Liikunnat jäi viikonlopulta ja sen suhteen onkin ollut käynnistymisvaikeuksia. Tänään sain itseni aamulenkille vain sillä, kun keksin huijata itseäni sopivan matkan päässä olevalla kirpputorilla.  Huomenna vuorossa lihastreeni ja vähän tympäisee. Aion silti jatkaa viimeisenkin viikon sinnillä! Alussa ajattelin että haasteen lopussa tekisin kuusi kierrosta lihastreeniä, kun alussa jaksoin vain kaksi. Se on ihan mahdollista, olen tehnyt viimeisellä kahdella kerralla jo viisi kierrosta ja pikapuoliin uskon pystyväni nostamaan sen siihen kuuteen. Lihaskestävyys on noussut hurjaa vauhtia, vaikka muita muutoksia en juuri huomaakaan. Kuvaavaa on ehkä se, että alussa jaksoin tehdä punnerruksia vain kaksi kerrallaan ja sitten oli pakko pitää pieni tauko. Nyt menee se 15 per kierros ilman taukoja, eli viidellä kierroksella yhteensä 75! Hurjaa! Mä teen vielä toistaiseksi nuo neitityyliin polvet maassa, mutta ajattelin alkaa tehdä osan suorana jolloin ne ovat raskaampia. Tuon kehittymisen ajatteleminen motivoi kummasti!

Katsotaanpa taas huomenna mitä vaaka näyttää. Viikon päästä taas vaa'an lukemaa ja mittailua tuon haasteen päätyttyä. (Ja toivottavasti mies syö tuon suklaansa pois tai piilotan sen jonnekin!)