GFG-haaste lopussa, mielestäni selvisin ihan hyvin. Pilkulleen en pystynyt noudattamaan olosuhteiden vuoksi, mutta en kuitenkaan repsahtanut syömään mitään ylimääräistä. Noista kerroin viimeksi enemmän.

Tulokset eivät kovin kummoisia ole.

-paino laski 1,90kg

-vyötärö pieneni 1cm

-lantio pieneni 2cm

-olkavarsi suureni 1cm

-reisi pieneni 1cm

Varsinkin mitoissa noin pieni muutos voi olla jo pelkkää epätarkkuutta mitatessa. Noita numeroita tuijotellessa ei voi sanoa että olisi kannattanut. Tuntuukin vähän samalle kun olisin tilannut jonkun TV-shopin ihmeen ja mittaillut sitten että juu, lähti tällä 1cm vyötäröltä.

 

TOISAALTA taas. Tuosta ruokavaliosta jää monia juttuja käyttöön, ellei jopa melkein kaikki. Vähän rennommalla asenteella tosin. Nuo ruoat ovat hyviä, helppoja ja terveellisiä, eikä makeanhimokaan riivaa niiden avulla. Lisäksi se, että olin kuukauden herkutta, tuntui täysin mahdottomalle ajatukselle vielä jokunen aika sitten. Ylitin siis itseni ja se jos mikä on loistavaa! Tunsin myös paikoitellen iloa ja mielihyvää liikunnasta, mikä on myös iso juttu. Olenhan aina inhonnut liikuntaa ja yrittänyt jo pidempään muuttaa sitä suhtautumista, tämä varmasti auttoi roimasti eteenpäin.

Näillä mietteillä eteenpäin.. :) Nyt pari päivää rennommin ja sitten taas ruotuun. Lähinnä himottaa paahtoleipä!